inschrijven_banner

Momenteel kan je bij ons op school weer terug gewoon langskomen om je in te schrijven. We voorzien uiteraard een COVID-veilige omgeving voor u en ons personeel.

Dit zijn de momenten waarop u van harte welkom bent op onze school voor meer info of een definitieve inschrijving:

JULI
Wo 1 juli van 9.00 u tot 19.00 u
Do 2 juli van 9.00 u tot 19.00 u
Vr 3 juli van 9.00 u tot 12.00 u

AUGUSTUS
Ma 17 augustus van 9.00 u  tot 19.00 u
Di 18 augustus van 9.00 u tot 13.00 u
Do 27 augustus van 9.00 u tot 13.00 u

Opgelet! Een inschrijving kan enkel in het bijzijn van een ouder (tenzij het om een meerderjarige leerling gaat). Vergeet ook zeker de rapporten van dit en het voorafgaande schooljaar niet mee te brengen.

Van harte welkom!

Bel of mail ons gerust mocht u nog bijkomende vragen hebben.
Tel: 02 257 03 90
Email: campusdebrug@sgr10.be

Campus De Brug

Campus de Brug biedt KSO, TSO en BSO aan, een gevarieerd aanbod dat haar leerlingen voorbereidt op de arbeidsmarkt of verdere hogere studies. Campus de Brug is uniek in de regio: zowel techniek, kunst en verzorging, als veiligheid en sport behoren tot het aanbod. Zo kan elke jongere zijn of haar talenten en interesses optimaal ontwikkelen. Meer informatie over ons pedagogisch beleid vind je bij onze visie.

Modernisering secundair onderwijs (vanaf 1/9/2019 en enkel voor eerste jaar)

De afgelopen jaren was er heel wat te doen over de onderwijshervorming.  Voor ouders en leerlingen is het misschien niet altijd zo eenvoudig om na te gaan wat dit eigenlijk inhoud en vooral of de school waar je naar toe gaat wel degelijk moderniseert.

Onze school heeft 2 jaar geleden al enorme stappen richting de modernisering gezet met o.a. de invoering van de flexibele leerwegen waarbij elke leerling de algemene vakken / basisvorming aangeboden krijgt in een vast lokaal met diverse zones en continue met 2 leerkrachten.  Het totaal aantal lestijden ligt vast, maar de tijdsbesteding per vak is afhankelijk van elke leerling.  Wij zetten enorm in op coaching en differentiatie in de klas (leerlingen moeten kunnen excelleren).

Bij de modernisering werden ook de onderwijsvormen afgeschaft (ASO / TSO / KSO / BSO) maar wel finaliteiten ingevoerd: doorstroom - dubbele finaliteit - arbeidsmarktgericht

Onze school zal AL de finaliteiten aanbieden binnen de domeinen

STEM MENS KUNST

Leerlingen zullen in de eerste graad dus kunnen kennismaken met diverse domeinen en via talentendetectie en coachingsgesprekken zullen we samen met de ouders en de leerlingen zoeken naar het meest geschikte domein voor het kind.  In een volgend stadium zullen we samen kijken in welke finaliteit de meeste mogelijkheden liggen, maar sowieso kan men in onze school terecht in elke finaliteit (bv. doorstroom is klaarmaken voor hoger onderwijs bv. Technologische wetenschappen,...).

 

 

Materiaal bestellen bij Iddink
iddink logo

Ga zo snel mogelijk naar de website van Iddink en log in met je persoonlijk account.

Inloggegevens vergeten? Geen probleem, die vraag je makkelijk op via de knop 'Ik ben mijn inlognaam en/of wachtwoord vergeten'.
Let op! Je hebt dan wel deze schoolcode nodig: YVTTJRYN

Veel succes en tot volgend jaar!

KSO uit de kast
Visie
Contact

GO! Campus De Brug
Vaartstraat 1 bus 1
1800 Vilvoorde

Tel.: 02 257 03 90
campusdebrug@sgr10.be

Volg ons op facebook
Google maps
stratenplan